Aan de slag

 

Aan de slag

Introductieles
Is je interesse voor CrossFit gewekt? CrossFit Asperen biedt de mogelijkheid om GRATIS 5 kennismakingslessen te volgen. Je neemt dan deel aan de reguliere les, waarbij het niet uitmaakt als je nog geen ervaring hebt. De les wordt namelijk geschaald naar jouw niveau, waardoor je op een veilige manier kennis kan maken met CrossFit. Stuur een bericht naar hans@crossfitasperen.nl of bel/app Hans op 06-55 33 38 39. Hans neemt dan contact met je op om kennismakingsles in te plannen.
On-Ramp programma
Heb jij de kennismakingslessen gevolgd of ben je er van overtuigd dat je aan de slag wilt gaan met CrossFit, dan wordt het nu tijd voor een On-Ramp programma. Om CrossFit op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen biedt CrossFit Asperen het On-Ramp programma aan. Het volgen van hiervan is verplicht voor iedereen die bij CrossFit Asperen de WOD's wil volgen, behalve als je al CrossFit bij een andere box hebt gevolgd. 

Wil jij het On-Ramp programma volgen? Neem dan contact op met CrossFit Asperen om je hiervoor in te schrijven (tel. 0345 - 622 333 (algemeen) / 06 - 55 33 38 39 (Hans, eigenaar) of per email hans@crossfitasperen.nl ).

In het On-Ramp programma leer je onder andere de 9 functionele bewegingen van CrossFit. Een correcte beheersing van deze bewegingen is noodzakelijk om op een verantwoorde wijze te kunnen deelnemen aan de WOD's. Daarnaast besteden wij aandacht aan het schalen van eventuele andere oefeningen zoals pull-ups en leren wij je de verschillende CrossFit termen. Wanneer je het On-Ramp programma hebt afgerond ben je een Basic CrossFitter en klaar om onbeperkt deel te nemen aan de WOD's.

Het On-Ramp programma bestaat uit 4 1-op1 of small group sessies. Parallel hieraan kan je al wel deelnemen aan de reguliere lessen.