Mylogenics

 

Mylogenics

Wat is Mylogenics?
Mylogenics is een test- en behandelmethodiek waarmee het direct boeken van resultaat voorop staat. De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Verbetering van alle soorten blessures en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Deze specifieke aanpak zorgt voor spectaculaire resultaten. Binnen enkele minuten worden de zwakke schakels in het systeem opgespoord, waardoor er een nauwkeurig beeld wordt gecreëerd van de bewegingen van de cliënt.

Met Mylogenics worden deze zwakke schakels meteen versterkt en indien noodzakelijk, een trainingsschema opgesteld en de mogelijkheden voor het bevorderen van het herstel met behulp van de juiste voedingssupplementen.

In tegenstelling tot vele andere behandelmethoden behandelt Mylogenics de oorzaak van de klacht, en niet het gevolg. Omdat het het ontstaansmechanisme van uw klachten behandelt kunt u, zelfs na jaren van klachten en behandelingen door diverse therapeuten, direct verlichting ervaren.

Welke klachten zijn o.a. goed te behandelen met een Mylogenics behandeling?
Lage rugklachten
Achillespees ontstekingen
Knieklachten
Zenuwklachten
Tennisarm
Golfarm
Enkelblessures
Impingements (zenuwinklemmingen)
Schouderklachten
Frozen shoulder
Peesontstekingen
Carpaaltunnelsyndroom
Slijmbeursontstekingen
Bekkeninstabiliteit

Hoe ziet een behandeling eruit?
Een behandeling is een combinatie van onderzoeken en behandelen. De “practitioner” gebruikt zijn/haar handen om de structuren (spieren, pezen etc.) te voelen en eventuele “verklevingen” vast te stellen. Deze “verkleefde” weefsels worden daarna behandeld door directe spanning te geven terwijl de patiënt de specifieke beweging maakt.

Wanneer merk ik verbetering?
De meeste patiënten ervaren direct na de eerste behandeling al verbetering. Dit is te merken in de vorm van een groter bewegingsuitslag, minder pijnklachten, meer kracht of verminderde tintelingen.

Kan een behandeling ook mijn prestaties verbeteren?
Prestaties variërend van golf, zwemmen, vechtsport, turnen etc. kunnen aanzienlijk verbeteren door een behandeling aan de betrokken structuren (spieren).

Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt ca. 30 – 45 minuten. Over het algemeen zijn er tussen de 2 – 10 behandelingen nodig. Het komt echter regelmatig voor dat er na 1 behandeling al geen klachten meer zijn.

Voor verdere informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Hans van der Perk, hans@crossfitasperen.nl  of 06 - 55333839.