Fitness

Wij bieden jou uitgebreide mogelijkheden om middels cardio- en krachttraining een topconditie te behalen en te behouden. Hieronder staat in het kort uitgelegd wat er allemaal mogelijk is. Voor eventuele vragen of opmerkingen ga je naar onze contactpagina…

Persoonlijke aandacht
Health Center De Schildkamp heeft kwaliteit en veiligheid erg hoog staan. Om deze reden zijn er gediplomeerde fitnessinstructeurs in de fitnesszaal aanwezig. Wij vinden het belangrijk om onze gasten zo goed mogelijk te begeleiden. Aan de hand van een persoonlijke intake kunnen gasten een fitnessschema op maat laten maken. Tijdens de intake zullen het sport- en medisch verleden besproken worden. Aan deze service zijn voor onze leden geen extra kosten verbonden.

Professionele cardio- en kracht toestellen
Health Center De Schildkamp werkt met uiterst professionele cardio- en krachttoestellen. Je spieren krijgen gedurende het volledige bewegingsbereik steeds met de optimale weerstand te maken. Door de speciale bouw van de toestellen wordt je lichaam dusdanig belast dat de kans op blessures en overbelasting vele malen lager is dan bij standaard toestellen. Het is tevens mogelijk om verschillende circuitprogramma’s af te lopen. Met behulp van de bewegwijzering op de toestellen gebruik je precies de oefeningen die passen in het programma van jouw keuze.

Het Switching circuit
Ook kan je gebruik maken van het ‘Switching circuit’. Switching biedt een combinatie van cardio- en krachttraining. Met Switching wisselen de deelnemers van toestel naar toestel. En muziek ondersteunt de oefeningen. Kortom: Switching is kort, uitdagend, functioneel en herkenbaar. Switch jij met ons mee?

Trainen met gewichten is een belangrijk element voor veel leden. Daarom heeft Health Center De Schildkamp de mogelijkheid om met gewichtsschijven te kunnen trainen.