ClubPower

Versterk je spieren tijdens een groepsles!

ClubPower is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

Er zijn 7 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

– veilig en effectief trainen onder begeleiding
– samen trainen wat motiverend werkt
– een goede en enthousiaste coach
– muziek die zorgt voor motivatie en fun
– eenvoud en dus voor iedereen
– het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed!
– een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid
Voor wie is ClubPower?

ClubPower is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen. Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower.

Wat moet ik mee nemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt. Draag verder comfortabele sportkleding. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom!

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week.

Hoe fit moet ik zijn?

Het is niet nodig met een bepaald conditieniveau in te stromen. ClubPower is voor iedereen toegankelijk. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe hard je traint.

Wat doet ClubPower voor jou?

Verhoogd basis stofwisseling/vetverbranding
Spierversterking en spierversteviging
Helpt je zo’n 600 calorieën per les te verbranden
Verhoging botdichtheid
Sterk effect op de 4 B’s (benen, billen, buik, borst)
Vermindert je vetpercentage
Kijk op ons groepslesrooster voor de actuele tijden van deze les