ClubStep

ClubStep de effectieve workout!

ClubStep is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen en geschikt voor mensen van allerlei fitnessniveaus. Het ultime step groepsfitnessprogramma op basis van toegankelijke en afwisselende combinaties met als doel een optimaal trainingsresultaat. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie!

ClubStep zorgt voor:

– strakkere billen, buik en benen
– fitter lichaam
– dat je lichaam in vorm raakt
– betere coördinatie
– meer kracht

Wat moet ik mee nemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt met een goed demping in de zool. We maken gebruik van een stepbankje die door de sportclub ter beschikking wordt gesteld. Draag verder comfortabele sportkleding. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom!

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week. maar zorg wel voor een rustdag tussen twee lessen in.

Wanneer zie ik resultaat?

Na ongeveer drie ClubStep lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt. Doordat het programma drie maanden hetzelfde is, krijg je voldoende gelegenheid om alles onder de knie te krijgen, waardoor de intensiteit van je training vanzelf toeneemt. Je zult jezelf al spoedig niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter gaan voelen.

Kijk op ons groepslesrooster om te zien wanneer deze les gegeven wordt.