Yoga

Beleef ontspanning en inspanning in één groepsles!

ClubYoga een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Pilates en Tai chi. Tijdens de les vormen zes thema’s samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema’s komen samen in de oefeningen. Ademhaling en concentratie zijn thema’s waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema’s die het lichaam prikkelen. Geniet van ClubYoga. Beleef de ontspanning en inspanning.
Er zijn 7 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken: ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam, Veilig en effectief trainen onder begeleiding, eenvoud, dus door iedereen te volgen, verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie

Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed! Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid

Voor wie is ClubYoga?

ClubYoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Na het volgen van een reeks ClubYoga lessen zal fitheid je beloning zijn. Omdat ClubYoga ertoe bij kan dragen dat je rugklachten en gewrichtsklachten verminderen, kun je in goed overleg met een specialist en de coach deze les volgen. Werk naar een fitter niveau! Volg ClubYoga lessen!

Wat moet ik mee nemen?

Een droge handdoek en soepel zittende kleding zijn de belangrijkste attributen. De les doe je op blote voeten, omdat je je volledig in contact met de vloer moet voelen voor het balans- en posewerk. Voor de grondoefeningen zijn in de sportclub matjes beschikbaar.

Hoe fit moet ik zijn?

Het is niet nodig met een bepaald conditieniveau in te stromen. ClubYoga is voor iedereen toegankelijk. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe zwaar je traint.

Waar zorgt ClubYoga voor?

Verbeterde lichaamshouding en conditie, verbeteren van balans, flexibiliteit & kracht, ontspanning tijdens inspanning,
even weg van alledag, verlaagt stressniveau en zorgt voor een blijvend gevoel van kalmte, verbranden van calorieën, verbetert je concentratie en verhoogt je zelfbewustzijn.

Kijk op ons groepslesrooster voor de actuele tijden van deze les