Opbrengst aktie Sanne

Lieve Sponsoren & leden,

In de week van 9 t/m 14 december 2019 hebben we ter ere van ons 10 jarig bestaan een feestweek gehouden met diverse activiteiten zoals o.a quizzen, marathons en verlotingen. 
Wij wilden hier een goed doel aan koppelen en hebben gekozen voor Sanne van Schaik.  
Sanne heeft op 21 februari 2019, op 23 jarige leeftijd, een ernstig ongeval gehad waaraan zij een hoge dwarslaesie heeft overgehouden. Sanne heeft weken op de intensive care gelegen.
Daarna is Sanne voor de revalidatie overgebracht naar de Hoogstraat te Utrecht. Het is de bedoeling dat Sanne in januari 2020 naar huis komt in Asperen.
Er zijn veel aanpassingen en ondersteuning nodig voor Sanne als zij weer thuis komt. Zij is volledig afhankelijk van anderen. Financieel zal er ook het nodige gevraagd worden.
Een grote wens van Sanne is een BerkelBikerolstoel (indicatie: ± € 10.000,00), waardoor zij een klein stukje zelfstandigheid terug krijgt. Sanne kan haar handen niet gebruiken maar wel haar armen. Bij een BerkelBike gebruik je armen en benen tegelijk en tevens kan zij dit binnenshuis gebruiken als een soort hometrainer. Dit is een prachtig middel voor Sanne om haar lichaam te trainen.
Zo’n rolstoel is een enorme uitgave, welke helaas niet vergoed wordt.  
Het enthousiasme en medeleven uit Asperen en omstreken overweldigde ons. Iedereen was er zo bij betrokken, waardoor de donaties en de verkoop van de lootjes voor de loterijen geweldig gingen.
 
Op dit moment staat de teller op €17.000 euro en de donaties blijven nog steeds binnen komen.  
Wij als Health Center vinden het fantastisch dat we dit met z’n allen voor elkaar hebben gekregen en dat we Sanne deze BerkelBikerolstoel met toebehoren kunnen geven.
Super fijn dat we Sanne en haar familie hiermee hebben kunnen helpen en daarmee ook een hart onder de riem hebben kunnen steken.  
We willen jullie als sponsors en leden enorm bedanken voor de bijdrage die jullie geleverd hebben aan het behalen van het doel wat we voor ogen hadden. Zonder jullie hadden we dit nooit bereikt.  

Een hartelijke groet, Team Health Center De Schildkamp